About Me

My photo
aku ta sombong if koang pun ta snob ngn aku , klo koang snob ng aku mahaf la .. aku pon akn snob ngn koang ,, hee aku bole lyn pale la jugak ..

my stalker (:

ape bende nie ?

Friday, 6 January 2012

mimpi ngeri |

hye korang ! pe kabor ? sehat tak ? hm hri nie aku rase indu lak nk update blog ..
hmm oke straight to the point ! see tajuk kt ats tu ? bad day ? hmm ari nie aku sedih sngt coz aku bru dpt tau buda yg aku syg sesangt ader gurlz len ? btul ke ? aku pon tak tau nk cye keh tak ? patot ke aku caye ckp buda yg bgtau kt aku ?
hmm then dy bgtau gurlz tu da hmpir 3 bulan couple ngn boy aku ? ape yg ptot aku buad ekh ? hmm sedihhh nye bile dpt tau tu .. bukan skali yaw buda report kt aku ! suda bnyk kali ..
ptot keh aku tnye kt oang yg aku syg tuh ? some one please help me !! :<
Written By Izma Noratikah

No comments:

Post a Comment